категорії: кіно новина

«Виродки» поклали до кишені $38 млн

теґи: Безславні виродки, "Безславні покидьки", Квентін Тарантіно

Безславні виродки«Якщо до лютого у мене на руках не буде хіта, я працюватиму твоїм шофером, – сказав продюсер Харві Вайнштейн репортеру Нью-Йорк Таймс ще два тижні тому. – Або робитиму гамбургери, продаватиму трейлери, холодильники абощо».

Компанія Харві Вайнштейна випустила в широкий прокат фільм Квентіна Тарантіно «Безславні виродки». Результат уже відомий. Харві Вайнштейн може сміливо забути про кар’єру в індустрії приватних перевезень. Залишити думки про роботу в галузі громадського харчування. Відмовитися від ідеї долучитися до роздрібного продажу побутової техніки.

За перший вікенд «Безславні виродки» заробили 38 мільйонів доларів. Фільм, де брудна дюжина ловить Гітлера з хвостом, а власниця кінотеатру знищує верхівку Рейха за допомогою нітратної кіноплівки, виявився найбільшим хітом за всю кар’єру Квентіна Тарантіно. У списку найкращих стартів серед картин з рейтингом R «Безславні виродки» видерлися на 19-ту позицію.

«Безлавні виродки» виявилися на 35-му місці в таблиці найкращих картин усіх часів і народів (за версією IMDb) – між «Громадянином Кейном» Орсона Уеллса і «Леоном» Люка Бессона. В офісі у Харві Вайнштейна вже говорять про оскарівську кампанію для Бреда Пітта за роль лейтенанта Алдо Рейна, – повідомляє репортер Нью-Йорк Таймс. Харві Вайнштейн жодного дня не працював таксистом, але адресу кінотеатру Кодак знає краще за будь-якого лос-анджелеського кеббі.